Dağıtım Adreste Yok/Kapalı-Haber Kağıdı Bırakıldı PTT Kargo

Son dönemde PTT kargo takip terimleri değiştiriliyor. Bunlardan en sonuncusu PTT kargo takip sayfasındaki Dağıtım Adreste Yok/Kapalı-Haber Kağıdı Bırakıldı ifadesi oldu. PTT kargo takip sayfasında karşımıza çıkan ifade Dağıtım Adreste Yok/Kapalı-Haber Kağıdı Bırakıldı ne demek bu yazımızda bahsedeceğiz.


Dağıtım Adreste Yok/Kapalı-Haber Kağıdı Bırakıldı Ne Demek?

PTT kargo, teslim adresinde alıcıyı bulamadığı zaman anlamdırmakta zorlandığımız Dağıtım Adreste Yok/Kapalı-Haber Kağıdı Bırakıldı ifadesini yazmaktadır. PTT kargo takip sayfasında gördüğümüz bu ifadenin Yurtiçi kargonun “geldik ama evde yoktunuz” ifadesine eşit olduğunu söyleyebiliriz.  Son dönemde evde olunduğu halde adreste bulunamadı olarak girilen kargolar hakkında oldukça şikayet geliyor. Kapıya haber kağıdı da bırakılmayabiliyor. Bu konuda elden gelen bir şey ne yazık ki olmuyor. Kargonuzu nasıl teslim alabileceğinizi yazımızın devamından öğrenebilirsiniz.

Tekrar dağıtıma çıkacak mı?

PTT kargo teslim edilemeyen kargoları tekrar dağıtıma çıkarmaz. Dağıtım Adreste Yok/Kapalı-Haber Kağıdı Bırakıldı ifadesini gördükten sonra kargonuz tekrar dağıtıma çıkmayacaktır.

PTT Kargo Takibi

PTT Kargo Takibi
PTT kargo takip kodunuzla gönderi takibi yapabilirsiniz.

PTT Kargo Gönderi Takibi

Takip kodunuz:

Ne zaman teslim edilir?

Kargoyu PTT şubesinden bizzat teslim almanız gerekmektedir. Kargoların PTT şubesinde bekletilme süreleri değişiklik göstermektedir. Kargonuzu teslim almak için 3 iş gününü geçirmemenizi öneririz.

Kargom nerede?

Dağıtım Adreste Yok/Kapalı-Haber Kağıdı Bırakıldı ifadesini gördükten 1 gün sonra PTT kargo takip sayfasından kargonuzun hangi PTT şubesinde olduğuna dair bilgi alabilirsiniz. Bazı günler PTT kargo takip sayfasında hangi şubede bekletildiği daha erken gözükebilmektedir.

Subscribe
Bildir

23 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

PTT kargo bugün,evde olduğum halde adreste yok/kapalı-haber kağıdı bırakıldı şeklinde sisteme geçmiş.Ne müşteri hizmetlerine ulaşabiliyorum ne de Altındağ dağıtım merkezine ulaşabiliyorum.Hizmet anlayışınıza minnettarım doğrusu…

Tam bir rezillik başka bir şey değil. Evde olduğum halde, evde olmadığıma dair kapıya not bırakıldığı bilgisini kaydetmiş siniz. Kendimden şüphe ettim acaba evdemi değilim. 🙄 Apartman kapısına inip baktım, kağıt falanda yok! Ben şimdi kargoma nasıl ulaşıcam ve ben niye kargo ücreti ödedim? Bu işi yapmıyacaksanız yapanlara bırakın lütfen bizide çok uğraştırmayın ! 😤😤😤😤😤😤

Ptt kargo şirketi bu şekilde devam edecekse artık kaldırılmalı ve kapatılmalı. Gereksiz kargo şirketlerine ihtiyacımız yok!

Kargom eve gelmedi ama ben evdeydim nasıl kargom geri gidebilir

Ayni sorunu bende yasadim evdeyim küçük bebegim var cikamiyorum evde yok kagit birakildi yazmislar allah bildiği gibi yapsın