Tonguç Akademi Kargo Takip

Tonguç Akademi sipariş takibi nasıl yapılır?, Tonguç Akademi kargom nerede?, Tonguç Akademi kargo takibi nasıl yapılır? gibi çok soru soruluyor. Bu yazımızda Tonguç Akademi sipariş takibi, Tonguç Akademi kargo ücretleri, Tonguç Akademi iade işlemleri hakkında detaylı bilgi hazırladık.


Tonguç Akademi‘nin çalıştığı kargo firması Aras Kargo‘dur. Kargo firması seçimi yapılamıyor. Siparişleriniz, kargo firmalarından en uygun ücretli olanıyla teslim edilecektir. Kargoya verilen siparişler sipariş takip numarasıyla detaylı takip edilebiliyor. Sipariş takibi için Tonguç Akademi‘nin SMS yoluyla ilettiği kargo takip numarasına ihtiyacınız bulunuyor.

Tonguç Akademi Sipariş Takibi Nasıl Yapılır?

Sizler için geliştirdiğimiz Aras Kargo takip uygulamamızı kullanarak Tonguç Akademi sipariş takibini kolaylıkla yapabilirsiniz. Aşağıdaki kutucuğa Tonguç Akademi kargo takip numarasını basıp Sorgula butonuna basmanız yeterlidir.

Sipariş takip kodunuzu bilmiyorsanız buraya tıklayarak Tonguç Akademi kargo takip kodunu alabilirsiniz.

Aras kargo takip kodunuzla gönderi takibi yapabilirsiniz.

Aras Kargo Gönderi Takibi

Takip kodunuz:

Kargolama hakkında daha fazla bilgi almak için; Tonguç Akademi‘nin sıkça sorulan sorular sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Tonguç Kargo Ücreti Ne Kadar?

Tonguç kargo ücretleri dönemsel olarak değişiklik gösterebilir. Güncel kargo ücretini öğrenmek için; almak istediğiniz ürünleri sepete ekleyip, sepete girdiğinizde sayfanın sağ tarafında kargo ücretini görebilirsiniz.Satın aldığınız ürünlerin kargo fiyatlarını sepette görebilirsiniz. Satın aldığınız ürüne ilişkin kargo bedeli siparişinizi onaylarken tarafınıza sunulur ve onayınız dahilinde sipariş tutarına ilave edilir. Siparişiniz adresinize ulaştığında kargo yetkilisine kesinlikle ödeme yapmayınız.

Tonguç sipariş iadesinde ücret ödemezsiniz. Anlaşmalı kargo firmasıyla siparişi ücretsiz iade edebilirsiniz.

Tonguç Akademi Siparişim Ne Zaman Gönderilir?

Siparişiniz 3 iş günü içerisinde kargoya teslim edilmektedir. Tedarik ürünlerinde tedarik süresine bağlı olarak bu süre uzayabilmektedir. İndirim dönemlerinde yaşanan yoğunluk nedeniyle kargoya verilme süresi 7-15 iş günü arasında değişmektedir.

Siparişiniz stoğumuzda mevcut ise ortalama 1-3 iş günü, tedarik ürün ise 7 iş günü içerisinde kargoya teslim edilir. Tahmini teslimat süresi iş günü üzerinden hesaplandığı için, belirtilen süreye hafta sonu ve resmi tatiller dahil değildir. Hafta sonu ve tatillerde vermiş olduğunuz siparişleriniz, ilk iş gününde işleme alınıp; 1-3 iş günü içerisinde kargoya teslim edilmeye başlanır. Siparişleriniz kargoya teslim edildiğinde, e-posta ve sms ile bilgi gönderilecektir.

Tonguç Akademi Siparişim Ne Zaman Gelir?

Teslimat süresi 600 Km’ye kadar 1 iş günü, 600 Km’den uzak mesafeler için ise 2 ile 5 gün arasındadır. Kargo firmalarının belirlediği bölgelere adrese teslimat yapılamamaktadır.Adrese teslimat yapılamayan bölgelere istenen kargolar en yakın kargo şubesinden teslim alınmalıdır.Adresinizin teslimat alanı dışında olup olmadığını seçeceğiniz kargo firmasından öğrenebilirsiniz

Siparişim Adreste Yokken Gelirse?

Kargo firması siparişinizde belirttiğiniz adresinize teslimat için geldiğinde, adreste kimseyi bulamaması durumunda, ürünleriniz 3 gün boyunca kargo firmasının şubesinde bekletilir. Bu süre içinde kargo firması ile iletişime geçerek ürünlerin yeniden adresinize getirilmesini isteyebilir veya direkt şubeden kendiniz alabilirsiniz. Ürünler 3 gün içinde teslim alınmazsa otomatik iade süreci başlatılacaktır.

Tonguç Akademi Sipariş İadesi Nasıl Yapılır?

Tonguç akademi iade sayfasından bilgi alabilirsiniz.
https://www.tongucmagaza.com/Merhaba/Contract/80

Tonguç Akademi Müşteri Hizmetleri | İletişim

Çalışma Saatlerimiz
Hafta İçi : 09.00 – 21.30
Cumartesi : 09.00 – 21:30

Telefon
0212 963 45 15

E-Posta
destek@tongucmagaza.com

Subscribe
Bildir

10 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Kendi sitelerinden ulaşamadığım bilgiye sizden ulaştım. Teşekkür ederim.

kodu girdim ama gozukmuyor acaba kargoya henuz vermedigi için mi
yardımcı olabilirmisiniz

kodu girdim ama bulunmamaktadır diyor. daha verilmediği için mi?

Sipariş ettim 4 günden berli gelmiyo sipariş kodunuda nasıl görüyoruz

Sipariş kodumu yazdığımda sipariş bulunamadı diyor(cevap verirseniz mutlu olurum)