D&R Sipariş Kargo Takibi

D&R siparişimi nasıl takip ederim?, D&R hangi  kargoyla çalışıyor?, D&R kargo takibi nasıl yapılır? gibi çok soru soruluyor. Bu yazımızda D&R sipariş takibi, D&R kargo ücretleri ve D&R’ın çalıştığı kargo firmaları hakkında detaylı bilgi hazırladık.


D&R sipariş teslimatını Yurtiçi Kargo, Kargom Sende Kargo, MNG Kargo ve Hepsijet Kargo’yla gerçekleştiriyor. Kargoya verilen siparişler D&R sipariş takip numarasıyla detaylı takip edilebiliyor. Sipariş takibi için D&R‘ın size mail yoluyla ilettiği D&R kargo takip numarasına ihtiyacınız bulunuyor. D&R sipariş iadeleri Yurtiçi kargoyla yapılmalıdır. Yazımızın devamında iade işlemlerine yer verdik.

D&R Sipariş Takibi Nasıl Yapılır?

Sizler için geliştirdiğimiz Yurtiçi Kargo, Kargom Sende Kargo, MNG Kargo ve Hepsijet Kargo takip uygulamamızı kullanarak D&R sipariş takibini kolaylıkla yapabilirsiniz. Aşağıdaki kutucuğa D&R kargo takip numarasını yazıp Sorgula butonuna basmanız yeterlidir.

Sipariş takip kodunuzu bilmiyorsanız buraya tıklayarak sipariş detaylarından D&R kargo takip koduna ulaşabilirsiniz.

Hepsijet kargo takip kodunuzla gönderi takibi yapabilirsiniz.

Hepsijet Kargo Gönderi Takibi

Takip kodunuz:
Yurtiçi kargo takip kodunuzla gönderi takibi yapabilirsiniz.

Yurtiçi Kargo Gönderi Takibi

Takip kodunuz:
MNG Kargo Takibi
MNG kargo takip kodunuzla gönderi takibi yapabilirsiniz.

MNG Kargo Gönderi Takibi

Takip kodunuz:
Kargom Sende kargo takip kodunuzla gönderi takibi yapabilirsiniz.

Kargom Sende Kargo Gönderi Takibi

Takip kodunuz:

Kargolama hakkında daha fazla bilgi almak için; DR.com.tr’nin sıkça sorulan sorular sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

D&R Parçalı Gönderim Nedir?

D&R‘da tek siparişte bir kaç ürün aldığınızda ürünler parça parça gelebilir. Hazırlanmış olan ürünler, henüz tedarik aşamasında bekleyen ürünler varken kargoya verilir. Ürünler tedarik edildiği zaman siparişin kalanı gönderilir. Parçalı gönderim için extra kargo ücreti talep edilmemektedir. Parçalı gönderim yapılan siparişlerin faturasında “Siparişinize ait diğer ürün(ler) tedarik sürecindedir.” ibaresi bulunmaktadır.

D&R Kargo Ücreti Ne Kadar?

D&R kargo ücretleri dönemsel olarak değişiklik gösterebilir. Güncel kargo ücretini öğrenmek için; almak istediğiniz ürünleri sepete ekleyip, sepete girdiğinizde sayfanın sağ tarafında kargo ücretini görebilirsiniz.Satın aldığınız ürünlerin kargo fiyatlarını sepette görebilirsiniz. Satın aldığınız ürüne ilişkin kargo bedeli siparişinizi onaylarken tarafınıza sunulur ve onayınız dahilinde sipariş tutarına ilave edilir. Siparişiniz adresinize ulaştığında kargo yetkilisine kesinlikle ödeme yapmayınız.

D&R sipariş iadesinde ücret ödemezsiniz. Anlaşmalı kargo firmasıyla siparişi ücretsiz iade edebilirsiniz.

D&R Siparişim Ne Zaman Ulaşır?

Siparişin ulaşma süresi bir çok değişkene bağlıdır. İstanbul’dan Kars’a 3 günde ulaşırken, İstanbul’dan Kocaeli’ye 24 saat içerisinde sipariş teslimatı yapılabilir. D&R gönderim deposuna uzaklığa bağlı olarak 1 ile 7 gün içerisinde teslimat sağlanır.

D&R Siparişimi Nasıl İade Ederim?

Elektronik ve elektronik aksesuarları, hobby ürünleri, kırtasiye ve yazılım(oyun) ürünlerini 407109562 Yurtiçi Kargo gönderi kodu ve W ile başlayan dr.com.tr sipariş koduyla birlikte, Kitap, müzik, DVD, plaklar ve diğer ürünler için ise 11146284 Yurtiçikargo gönderi kodu ve ve W ile başlayan dr.com.tr sipariş koduyla birlikte karşı ödemeli olarak gönderebilirsiniz.

  • Ürünleri sadece anlaşmalı olduğumuz Yurtiçi Kargo ile göndermeniz gerekmektedir. Bunun dışında herhangi bir kargo şirketiyle gönderilen ürünler iadesi ve ulaşım bedeli kabul edilmeyecektir.
  • İade ve değişim ürünleri kesinlikle orjinal kutu ve ambalajı ile yapılmalıdır.
  • İade ve değişim istediğiniz ürünlerin orjinal sevk irsaliyesi ve iade sebebini içeren bir not ile birlikte göndermeniz gerekmektedir.

D&R Müşteri Hizmetleri | İletişim

0850 266 3737 / bilgi@dr.com.tr

Çalışma Saatleri: 09:00-21:00

Subscribe
Bildir

6 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

D&R siparişim kargolanmadı sanıyordum. Verdiğiniz linkten sipariş detaylarından kargo takip numaramı buldum. İzmit’e Hepsijet kargoyla geldi. Gönderilmesi biraz uzun sürdü. Virüs yüzünden diye tahmin ediyorum.
Paylaşım için teşekkürler.

Bizim 6 gün oldu hala gelmedi siparişimiz ve mesajda gelmedi ama ödeme yapıldı

9 gün oldu hala kargoya verilmedi kargo çok uzun sürüyor

Ben de bilseydim sipariş vermezdim… 🙁 ödeme yapıldı hemen tabiiki..4 gün oldu elime geçmedi… ne arayan var ne soran… kargoyu arayıp bakacağım umarımbi şekilde elime geçer….. pişman oldum verdiğime…pandemi olsa olsa bahanedir… kesinlikle sipariş vermeyin…

3 gün oldu hala bekliyorum açıklamalarda fatura kesildi yazıyor başka bişey yok aciliyetini nasıl bildirecek bilseydim sipariş etmezdim